Neuvolainfo.fi on Emma & Elias -avustusohjelman tuottama tietopankki alan ammattilaisille

Verkkopalvelu matkailun helpottamiseksi esim. ruokarajoitteisille tai esteettömyyttä vaativille

Monille ruokarajoitteet tai esteettömyyden tarve aiheuttaa kynnyksen tai jopa estää ulkona syömisen tai matkustamisen. EriMeno.fi on kehitetty erityisryhmiin kuuluvien matkailijoiden tarpeisiin.

EriMeno on karttapohjainen ja yhteisöllinen verkkopalvelu, jonka avulla voit etsiä tietoa juuri sinulle soveltuvista, tietyllä alueella sijaitsevista tai tietyn reitin varrella olevista ravitsemus-, majoitus- ja matkailupalveluista.

EriMeno-palvelun avulla voit helposti löytää tietoa yrityksistä, jotka tarjoavat sinulle esim. erityisruokavalioosi soveltuvia tuotteita tai joiden tiloissa on helppo liikkua sekä pyörätuolilla että rollaattorin tai lastenvaunujen kanss

EriMenoa päivittävät käyttäjät itse, tallentamalla toisilleen tiedoksi hyviksi kokemiaan ravintoloita tai muita matkailijan palveluita. Rekisteröitymättä voi etsiä kohdetietoa erilaisilla suodatuskriteereillä.

Rekisteröitymällä voi merkitä EriMenossa olevaan maailmankarttaan tutun ravintolan tai kahvilan osoitteen, aukioloajat ja tietoa, millaiselle erityisryhmälle soveltuvia tuotteita tai palveluita kohteessa on tarjolla.

Palveluun voi tallentaa ruoka- tai majoituspaikan, joka soveltuu esim. allergiselle, astmaatikolle, keliaakikolle, lähi- tai luomuruuasta kiinnostuneelle, liikuntaesteiselle tai lapsiperheelle. Tallennettuja kohdetietoja voivat muut käyttäjät täydentää. Myös kommentteja ja kuvia on mahdollista lisätä.

EriMeno julkaistiin virallisesti kesäkuussa 2015 ja se on Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksen hallinnoima. Palvelu on maksuton ja kaikille saatavilla.

www.erimeno.fi

www.pirkanmaanallergia.fi